Kom niet zonder afspraak naar de praktijk. Dit om besmetting van elkaar en medewerkers van de praktijk door het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Probeer vragen telefonisch, via de website of per mail af te handelen.  Lees verder.

 

Covid

meer informatie over Covid en onze praktijk

In verband met COVID19 (Corona) gelden tot nader order de volgende regels.

Kom niet zonder afspraak naar de praktijk. Draag een mondkapje.Dit om besmetting van elkaar en medewerkers van de praktijk door het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Probeer vragen telefonisch of per mail af te handelen.   

Probeer met klachten van hoesten en koorts zoveel mogelijk thuis uit te zieken

Wat te doen met vragen over ziekte en gezondheid die NIET gaan over het coronavirus?

Ook tijdens de coronacrisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. Contact opnemen met onze praktijk kan via de telefoon en het internet. Het is niet mogelijk om direct naar de praktijk te komen. 

De doktersassistente en/of de huisarts bekijkt dan samen met u wat in uw situatie het beste is om te doen.

De praktijk geeft u ook de mogelijkheid een telefonisch consult, beeldbellen of e-consult contact met uw huisarts te maken. Hiervoor kunt u met de doktersassistente een afspraak maken.

Bij vragen kijk op thuisarts.nl of bel het publieksnummer 0800- 1351.

Iedereen met klachten kan zich laten testen op het coronavirus. Zo is verspreiding van het virus te controleren en beschermen mensen elkaar. U kunt zich niet laten testen zonder klachten die passen bij corona.  Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Bel 0800-1202 voor een testafspraak bij de GGD.

Houdt ook vooral de site van het RIVM in de gaten.  

klikt u op deze link voor het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19